Dit zijn dé woontrends voor de zomer van 2019!

Gepubliceerd op: december 26, 2018

De zomer is aanstaande en daarom is het handig als jouw huis zomerklaar is. Om jouw stulpje zomerklaar te maken is het natuurlijk handig om te weten wat de nieuwste woontrends zijn, daarom vind je in dit artikel de woontrends van 2019.

Trend 1: Kleur op kleur

Het maakt deze zomer eigenlijk niet uit welke kleur je je huiskamer geeft. Wat wel belangrijk is, is het gebruik van kleurgroepen. Meerdere tinten bij elkaar vormen een mooi geheel waarmee jouw woning helemaal klaar is voor de zomer. Het is dus de bedoeling dat in het gehele interieur dezelfde tinten terug te vinden zijn.

Trend 2: Ronde vormen

Rechthoekige vormen kunnen in 2019 echt niet meer. In veel huizen maken rechthoekige vormen dan ook plaats voor ronde vormen. Ronde vloerkleden, eet- en salontafels, vloerkleden en kussen; je ziet ze tegenwoordig overal.

Trend 3: Jungle

Door jouw woning met junglekleuren te stylen straalt jouw woning natuur uit. En dat is, behalve dat het er natuurlijk beeldig uitziet, goed voor jouw imago als anti-milieuvervuiler.

Door de muren te behangen met behang in natuurtinten lijkt de woonkamer een tropisch paradijs. Een combinatie van bloemen, vlinders, vogels en bladeren maakt een schitterden geheel. Maak dit af met wat goudkleurige accessoires en uw woning ziet er uit om door een ringetje te halen. Als kers op de spreekwoordelijke taart zou je een palmboom naast de bank in de woonkamer kunnen planten, het wordt dan heerlijk lommerrijk zitten.

Trend 4: Back to the oldschool

Een eeuw na de roaring twenties is de uitbundige woonstijl weer helemaal terug van weggeweest. Zachte tinten en stoffen in combinatie met wat goudkleurige accessoires geven jouw huis een heerlijk vleugje historische glamour.

Trend 5: Spiced Honey

Volgens kleurenspecialist Flexa gaat Spiced Honey dé kleur van 2019 worden. Door de rijke kleurvariatie en de warme ondertoon van amber geeft Spiced Honey jouw woning vrolijkheid en energie. Deze kleur kan in principe in elk interieur worden toegepast.

Trend 6: Puur natuur

Door jouw woning vorm te geven met behulp van natuurlijke, landelijke en robuuste materialen creëer je een oase van rust. Let wel op dat je als basiskleur voor je interieur een witte of andere natuurlijke tint als basis gebruikt. Hiermee worden jouw woonaccessoires namelijk extra geaccentueerd.

Conclusie

Robuuste accessoires doen het goed in 2019. Deze accessoires kan je extra accentueren door rustige tinten in jouw wanden/vloer te verwerken.

Meer berichten

Tips bij het verhuizen

Tips bij het verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Planning is de key! Zorg dat bepaalde spullen die op de verhuisdag nodig zijn, al in huis zijn en doe zoveel mogelijk voorwerk. In dit blogartikel geven wij de beste tips bij het verhuizen. Verhuistips Zorg dat u op tijd begint met...

Alles wat je moet weten over dakgrind aanbrengen

Alles wat je moet weten over dakgrind aanbrengen

In Nederland zijn er veel platte daken. Van schuur tot woning en opslag. Deze daken zijn vaak van kunststoffen gemaakt; welke slijten gedurende de jaren. Het aanbrengen van een grindlaag kan zorgen dat de slijtage minder snel gaat. Daarnaast beschermt grind op een dak...

5 redenen om te kiezen voor een ondergrondse afvalcontainer

5 redenen om te kiezen voor een ondergrondse afvalcontainer

Overweeg jij om een ondergrondse afvalcontainer aan te schaffen of te huren? Volkomen logisch dat je op zoek bent naar de voordelen van dit type container. In samenwerking met Afvalperscontainer.nl hebben wij de vijf grootste voordelen van een ondergrondse...