5 onmisbare meubels voor uw luxe slaapkamer

Gepubliceerd op: juni 26, 2019

Een mens breng ongeveer een derde van zijn leven door in bed. Het is daarom belangrijk dat de ruimte waarin het bed zich bevindt, de slaapkamer, goed is ingericht. Mocht u verhuizen of om een andere reden uw slaapkamer opnieuw willen inrichten, lees dan verder en kom erachter welke 5 meubels onmisbaar zijn in iedere slaapkamer.

Bed

Vanzelfsprekend kan een bed in een slaapkamer niet ontbreken. Het uitzoeken van een geschikt bed kan echter een flinke klus zijn. Als u bijvoorbeeld kampt met spier-, rug- of nekklachten kan het heel lastig zijn om een bed te vinden die uw lichamelijke klachten verminderd of op zijn minst niet verergerd.

Een oplossing voor het niet kunnen vinden van een geschikt bed is het laten maken van een hoog laag boxspring op maat. Met zo’n bed vermindert u niet alleen uw huidige lichamelijke klachten, maar bent u ook klaar voor de toekomst. Een hoog laag boxspring kunt u namelijk omhoog laten komen, u hoeft dus niet meer te bukken bij het opmaken van het bed. Ideaal voor mensen met rugklachten.

Nachtkastje

Uw wekker, brillenkoker, lenzenbakje, smartphone of boek dat u net aan het lezen bent moet u ergens kwijt. Wilt u deze voorwerpen een beetje bij de hand houden, dan is een nachtkastje de plek bij uitstek. Een nachtkastje vinden die matched bij uw bed is het eenvoudigst bij de leverancier van uw bed.

Kledingkast

Een kledingkast die qua vormgeving en kleur past bij de rest van de slaapkamer is soms lastig te vinden. Een oplossing hiervoor is het op maat laten maken van een kledingkast. Als u dit laat doen weet u zeker dat de vormgeving en kleur van de kast bij de rest van de slaapkamer passen, dat de kast qua afmetingen in dat onhandige hoekje past en dat de inrichting van de kledingkast volledig naar eigen welbevinden is.

Spiegel

Een spiegel in de slaapkamer is ideaal. Zo kun je meteen zien of je outfit leuk staat. Het beste is om de spiegel in de deur van de kledingkast te verwerken of naast de kledingkast op te hangen, want dan hoef je niet ‘ver’ te lopen om jezelf in je outfit van die dag te bewonderen.

Gordijnen

Met name in de zomermaanden mogen deze verduisteraars niet ontbreken. In slaap vallen terwijl het buiten nog licht is kan zonder gesloten gordijnen namelijk knap lastig zijn. Daarnaast is het ook niet fijn om ’s ochtends vroeg gewekt te worden door de opkomende zon. Als u kiest gordijnen die gemaakt zijn van een dikke stof dempen deze bovendien ook nog eens het geluid van buitenaf. Op die manier bevorderen de gordijnen helemaal uw nachtrust.

De perfecte inrichting van een luxe slaapkamer

Mocht u uw slaapkamer perfect willen inrichten, dan is het verstandig om hier een beddenspecialist naar te laten kijken. Deze kan u namelijk helpen met het vinden van hét perfecte bed en kan u bovendien adviezen geven over de rest van uw slaapkamerindeling.

Bron: www.desuite.nl

Meer berichten

Tips bij het verhuizen

Tips bij het verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Planning is de key! Zorg dat bepaalde spullen die op de verhuisdag nodig zijn, al in huis zijn en doe zoveel mogelijk voorwerk. In dit blogartikel geven wij de beste tips bij het verhuizen. Verhuistips Zorg dat u op tijd begint met...

Alles wat je moet weten over dakgrind aanbrengen

Alles wat je moet weten over dakgrind aanbrengen

In Nederland zijn er veel platte daken. Van schuur tot woning en opslag. Deze daken zijn vaak van kunststoffen gemaakt; welke slijten gedurende de jaren. Het aanbrengen van een grindlaag kan zorgen dat de slijtage minder snel gaat. Daarnaast beschermt grind op een dak...

5 redenen om te kiezen voor een ondergrondse afvalcontainer

5 redenen om te kiezen voor een ondergrondse afvalcontainer

Overweeg jij om een ondergrondse afvalcontainer aan te schaffen of te huren? Volkomen logisch dat je op zoek bent naar de voordelen van dit type container. In samenwerking met Afvalperscontainer.nl hebben wij de vijf grootste voordelen van een ondergrondse...