3 redenen om te kiezen voor een visgraat vloer

Gepubliceerd op: juli 14, 2021

Het inrichten van een nieuw huis is natuurlijk dolle pret, want je weet precies welke interieurstijl bij je past. Maar dan ontstaat de vraag naar wat voor soort vloer er in jou huist past. Om je op weg te helpen in het maken van de juiste keuze lees je 3 redenen om te kiezen een populaire visgraat pvc vloer.

1. Geschikt voor alle interieurstijlen

Een visgraat vloer zorgt voor prachtig resultaat in elk huis, ongeacht wat voor interieur er staat. Het wordt vaak aangeraden om eerst een houten vloer als basis te kiezen om vervolgens bijpassend interieur te kunnen kopen. Hier hoef je geen rekening mee te houden als je visgraat vloer wilt leggen. Het patroon is niet specifiek gebonden aan een bepaalde interieurstijl en maakt het daarom mogelijk om het te combineren met elk soort interieur.

2. Een goede sfeer is altijd welkom

Het patroon van de visgraat vloer bestaat niet uit rechte planken zoals een normale houten vloer en zorgt voor wat meer beweeglijkheid. Of je nou kiest voor een lichtere of een donkere tint, het patroon van een visgraat vloer geeft elk interieur een sfeervolle uitstraling. Welke kan jet het optrekt is helemaal aan jou de keuze. 

3. Ga altijd mee met de trend

Visgraat vloeren zijn altijd al erg hip geweest. Dit is mede te danken aan het tijdloze karakter van de visgraat vloer. Daarnaast gaan visgraat vloeren enkele jaren mee, omdat het houten vloeren zijn. Met een vissengraat vloer zal je je geen zorgen hoeven te maken of je wel goed mee gaat met de trend. 

Een sprekend patroon op je vloer

Tijdens het inrichten van je huis wil je de ruimte zo comfortabel mogelijk inrichten, zodat het altijd welkom en vertrouwd aanvoelt. Naast het kiezen van een interieurstijl naar jouw smaak, is het van belang dat je ook een bijpassende vloer kies. Daarom ben je met een visgraat pvc vloer van VloerXL, jaar in jaar uit voorzien van een stijlvol ingericht huis dat jou niks anders dan gemak en gezelligheid brengt.

Meer berichten

Moderne apparatuur voor in je volgende keuken

Moderne apparatuur voor in je volgende keuken

We dromen er allemaal wel van, een nieuwe keuken. Voor de een is dit makkelijker dan voor een ander. Een keuken uitzoeken kost namelijk tijd en veel geld. Wanneer je de keuze hebt gemaakt dat je een nieuwe keuken wilt is het ook belangrijk welke apparatuur je erin...

Drie manieren om je woonkamer kleur te geven

Drie manieren om je woonkamer kleur te geven

We kunnen allemaal wel kleur gebruiken in ons leven. Voor veel mensen is het moeilijk om het leven en huis van kleur te voorzien, zonder dat het te aanwezig is. Er zijn een aantal simpele manieren om je huis van kleur te voorzien. Een belangrijke kamer in huis is de...

Verse Euonymus Japonicus haagplanten van de kweker

Verse Euonymus Japonicus haagplanten van de kweker

In de naam Euonymus Japonicus wordt al enigszins verraden waar deze plant oorspronkelijk vandaan komt. Dat is inderdaad Japan, het land van de rijzende zon. Omdat het klimaat daar koele winters kent is de Euonymus Japonicus zeer geschikt om ook in ons Hollandse...